Klantreacties:

Margreet de Boer:

Ik vind voetreflexmassage sowieso al heerlijk ontspannen om te ondergaan.  Grappig dat alle dingen die Renee voelt ook kloppen met mijn klachten. En wonderlijk dat ze iets voelde en vroeg of ik last van mijn schouder had. En dat heb ik dus al een hele tijd! De behandelingen hebben positief bijgedragen aan het verminderen van pijn en stress. Daarnaast voel ik me ook veel fitter. En dat in slechts 5 behandelingen. Ik kan iedereen deze vorm van therapie aanraden!

Annabel de Jong:

Na mijn scheiding heeft mijn zoon van 5 het lange tijd erg moeilijk gehad op de wisseldagen van papa naar mama. Via via hoorde ik over de praktijk van Renee en kindercoaching sessies en heb ik contact gezocht.  Na 3 sessies zagen we al een grote verandering bij onze zoon,  hij werd veel rustiger,  had minder vaak buikpijn,  en werd niet meer zo intens verdrietig bij het wisselen. Daarnaast heb ik zelf ook veel baat gehad bij haar therapie op het gebied van het verwerken van de echtscheiding. 

Anja Groen:

Toen ik als 45 jarige mijn baan verloor kwam ik al snel in een neerwaartse spiraal.  In een paar maanden tijd was ik 20 kilo aangekomen.  Ik besefte dat ik iets moest doen.  Op de sportschool ontmoette ik iemand die veel baat had gehad bij de voetreflextherapie van RadiusReflex.  Ik wist niet dat dat ook kon helpen met afvallen!

Dirk-Jan Verhoef:

Vanwege mijn staande beroep heb ik vaak pijn in mijn voeten en benen. Ik ga nu regelmatig naar Renee voor een ontspannende voetreflexmassage.