De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle consulten van Radius Reflex, inclusief de meerdaagse baby en kinder coaching sessies.
Consulten

Consulten vinden uitsluitend plaats op afspraak.
Annuleren van een afspraak kan tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de afspraak, bij het niet nakomen van een afspraak kunnen er kosten in rekening worden gebracht tenzij er sprake is van overmacht, dit te beoordelen door de therapeut van Radius Reflex.   

Consulten dienen contant of per mobiele betaal app voldaan te worden na de behandeling. De meeste behandelingen zijn vrijgesteld van BTW. Groepsbehandelingen en bedrijfs reflexologie zijn exclusief 21% BTW. U krijgt een factuur die u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar, check zelf uw voorwaarden bij uw zorgverzekeraar. 

De door de cliënt verstrekte informatie zal vertrouwelijk behandeld worden.

De eigenaar en natuurgeneeskundig therapeut van RadiusReflex, Renee Radius, heeft een erkende HBO opleiding voor westerse en oosterse natuurgeneeskunde en reflexzone therapie  gevolgd, inclusief medische basiskennis, maar is geen arts. Waar nodig wordt u doorverwezen naar uw huisarts of een medisch specialist.

Pas nooit uw medicatie aan zonder overleg met uw huisarts/specialist. De behandelingen vervangen niet de reguliere geneeskunde, maar werken ondersteunend.